Det gick i rasande fart för Moa att få sina tre cert! Först i Gränna och sedan på 2-dagars i Tvååker så var det svenska certet i hamn. Almanza Quicksilver ägs av Lena Haag och Ragnhild Ulin.

På kort tid så fixade Hector det engelska championatet med Christina Affseth i snöret! Underbart! Ägare till Almanza I Hate Mondays är Ragnhild Ulin.

Jåker tog cert i Drammen på NKK:s utställning. NordUCH KBHV-05 Almanza Scene Steeler ägs av Bittan Börjesson som även tog foto.

Där satt sista certet och det svenska championatet är i hamn!!! I Hasslarp 3 juni blev Almanza Joy N'Pride SU(u)CH. Ägare är Johanna Davidsson.

Sharon fick vid jaktprovet i Bro en 2:a i nybörjarklass, så blev även det Finska championatet bärgat. Ägare till SVCH FinUCH SU(u)CH är Ann Österman.

Almanza Crispy Peppermint fick sitt finska championat i Pertunmaa. Ägare till Noppa är Merja Veräjänkorva, Finland

 

Prana blev BIR med cert och cacib i Bergen på NKK:s utställning den 25/3. NUCH Almanza Four Leaf Clover

äg. Marianne Fyhn, Norge

 

Almanza Certain Timing "Ferro" har fått ett Estniskt championat. Ägare är Ulla Pietarinen.

 

Raden av titlar växer för Malva, på världsutställningen i Polen så blev det ett Polskt championat med hem. Almanza Having It All ägs av Annica Wickström.

Ännu en titel blev det för Simon, denna gång i Polen på världsutställningen. Polsk champion. Almanza Far & Flyg ägs av Jonna Sandén.

Caleb blev BIM med cert och cacib i Tromsö 22/10. Eftersom han redan hade ett svensk cert och två norska så fick han två nya titlar. NUCH SU(u)CH Almanza Vote About Me ägs av Morten Johansen, Norge

15 och 16/9 tog Hope sina meriter för att bli  BiH-Champion Almanza Take The Day Off i Bosnia-Hercegovina. Äg. Tina Franz

 

Playa åkte med matte Annika till Åland och där fixades det finska certet samt även BIM och även då det finska championatet. Almanza Playmate Of The Year ägs av Annika Mikkelsson.

På Öland kammade Kira, Almanza Quick Decision, hem sista certet och blev därmed champion till matte Pia Carlevads stora glädje. Kira blev dessutom BIM.

Tara blev champion i Lövudden när hon fick sitt sista cert, utan paranteser dessutom!!!! Almanza Twentyfour Carat ägs av Ragnhild Ulin.

Almanza Cyberspace "Nellie" har fixat sitt Estniska championat! Ägare är Gunilla Sundberg.